Miloš Dimitrijević astrolog i tarot tumač

Saznajte šta Vas očekuje u narednom periodu, poznati  astrolog odgovora na Vaša pitanja, pomaže i gleda šta Vas to čeka u budućnosti.

Miloš je jedan od retkih diplomiranih astrologa na balkanu! Već duže vreme na javnoj sceni i veoma cenjen i poštovan!

Diplomirao na Fakultetu za astrološke studije u Londonu (FAS), stekao zvanje Master astrologa na Kepler koledžu u SAD, a potom doktorirao u oblasti hermetičke astrologije na Univerzitetu Velsa na Fakultetu Triniti Saint David (UK).
Krasi ga već 20 godina uspešne karijere I veliki broj zadovoljnih klijenata.

Period koji sledi nam nosi dobre aspekte i pozitivne promene, te se otvaraju prilike za nove napretke, nove pohode i uspehe. Idealan je  za rešenje starih problema i grešaka, a postizanje dugo planiranih ciljeva! Saznajte kako Vas vide zvezde na ljubavnom i poslovnom planu.

Miloš je sada tu za tebe! Da ti pomogne da rešiš probleme, da ti da dalje upute i smernice, da postaviš stvari na zdrave noge!

“U svakom problemu leži rešenje, ali i nove mogućnosti za uspeh. Moje ja da prepoznam i posebno pristupim Vašim izazovima , a Vaše da ih iskoristite, jer je Vaš uspeh i moje ogledalo.”

 

” Iluzija je da Vi birate karte, Tarot bira Vas, kao ogledalo svih poteza koje ste napravili u prošlosti, dajući Vam jedinstveno rešenje za svaki naredni korak. To nisu samo obične alegorijske slike, to su oživljeni duhovi koji žive u nama.”

Za svoja gledanja i tumačenja Miloš koristi svoja astrološka znanja u kombinaciji sa 4 vrste tarot dekova i na taj način dobija preciznu trodimenzionu sliku budućnosti.

“Natalna karta je skup svih potencijala jednog čoveka u jedinici vremena u kojima će se realizovati samo oni potencijali definisani prostornim fazama u večnom sadašnjem trenutku. Ja ću Vam pomoći da uvek budete na pravom mestu u pravo vreme.”

Analizom Vaše natalne karte i horoskopa, precizno Vam može ukazati na potencijalne prilike i mogućnosti, kao i eventualne probleme koje na vreme možete izbeći.

Šta Vas očekuje na poslovnom planu, da li je pred Vama period kada treba da čekate ili da samoinicijativno krenete u nove poslovne pohode, čeka li Vas početak na tom polju ili unapređenje na postojećem poslu, koje želite i zaslužujete. Koji su to izazovi koji slede, šanse, mogućnosti, kako da ih uočite, prepoznate i iskoristite!

Šta Vam zvezde poručuju za polje ljubavi, šta Vas ocekuje u vezi, da li će Vas put spojiti sa nekom starom ili vam nosi novu ljubav i poznanstva. Enegrija ovog perioda je takva da nas očekuje dosta promena na emotivnom planu, nove veze, ljubavi, pomirenja, ali i raskidi.

Saznajte šta je to što Vas čeka i kako da popravite odnose sa partnerom, da li se vredi boriti ili jednostavno potražiti sreću na drugom mestu. Kada ćete upoznati osobu o kojoj maštate, koji je vaš sudbinski partner. Da li to novo poznanstvo može izrasti u nešto više, da li i on/ona oseća nešto prema Vama, misli li na Vas.

Odgovore na ta i sva druga pitanja možete dobiti slanjem SMS poruke i Miloš će Vam odgovoriti.

u SMS poruci napišite HERMES datum rođenja i pošaljite na 5353

Cena SMS poruke 195 dinara plus PDV

cena poruke je 195 din plus pdv

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.