Vidoviti Dali gleda i pomaže

Duško Djurdjević u narodu i celom svetu poznat kao vidoviti DALI odgovara za vas i pomaže. Čovek koji od svoje osme godine je primetio dar za vidovitost, a u međuvremenu radeći sa ljudima ga je nadogradio.

Gleda šta Vas čeka i šta Vam je zapisano, odgovara na Vaša pitanja i daje svoja tumačenja i predvidjanja.
Veliki  je broj zadovoljnih ljudi, a sada već i prijatelja, koji mogu posvedočiti uspeh njegovog rada. Tu za svakoga kome treba pomoć, savet, usmeravanje,..

Svojim seansama i ritualima može pomoći da  privučete novac, slogu, ljubav, radost i blagostanje u kuću, bolje plaćen posao. Može pomoći da pojačate plamen ljubavi, vratite izgubljenog partnera i da poboljšate odnose. Gleda budućnost, priča šta Vas čeka.

Svojim savetima može pomoći da rešite postojeće probleme i zaobidjete nove. Proverite da li ste pod uticajima neke negativne energije ili uroka, može pomoći da otklonite posledice, uzroke i da napravite zaštitu.

Njegova predvidjanja su veoma tačna  i ostavljaju ljude u neverici.  Šta god da Vas zanima, slobodno pitajte- ljubav, posao, karijera, porodica. 
Otvara moćne sudbinske tarot karte u kojima je sve zapisano. Ima prirodan dar da vidi budućnost i Vašu sudbinu. Kad mu vidi Vaš datum javljaju mu se vidizije Vaše budućnosti.

Ako želite da mu postavite pitanje 

u SMS poruci napiši DALI datum rođenja i pošalji na 6688

u SMS poruci napiši
DALI datum rodjenja i pošalji na 6688
(cena SMS poruke 180 din plus pdv)

cena SMS poruke 180 din plus pdv

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.