Uzmite sudbinu u svoje ruke uz našu dnevnu pomoć astrologa!

Zamislite da imate pristup vodiču kroz svoju budućnost, da vam svakog jutra otkriva tajne vašeg dana i otkriva vam ključne trenutke koje treba da iskoristite. Naši najbolji astrolozi i numerolozi su tu da vam pruže upravo to – uvid u vašu sudbinu i smernice za uspešan dan, mesec, godinu – život!

Da li imate osećaj da ste imali mnogo propuštenih prilika? Da li Vam se čini da ste duže vreme na pogrešnom putu, na putu gde prosto osećate da ne pripadate, da ste mogli bolje? Da li je osećaj nepravednosti nešto što Vas najviše boli, a svakodnevno je osećate upravo na svojoj koži?

Vreme je da stavite tačku na taj put i krenete svojim pravim putem, koji Vam je namenjen za srećan i ispunjen život. Rešenje i pravi put zapisan je u zvezdama, a naši najbolji astrolozi su sada tu za Vas da Vam Vaš put sreće i otkriju!

Da li ste znali da vam vaš horoskop može pomoći da bolje razumete sebe i druge oko sebe? Otkrijte svoje skrivene talente, svoje snage i svoje mogućnosti za ljubav, karijeru i zdravlje.

Naša ekipa iskusnih astrologa stoji vam na raspolaganju da vam pruži anlizu natalne karte i lični horoskopski pregled koji će vas inspirisati i voditi kroz svakodnevne izazove. Bez obzira da li ste Vodolija, Lav, Bik, Blizanac ili bilo koji drugi znak, mi vam obećavamo precizne i korisne informacije za svaki dan.

Pošaljite poruku i postavite pitanje najboljim astrolozima i otvorite vrata uzbudljivom svetu astrologije. Budite korak ispred svoje sudbine i ostvarite svoje najdublje želje uz našu pomoć.

Zaronite u čarobni svet zvezda i horoskopa i otkrijte šta budućnost donosi! Naša ekipa stručnjaka svakodnevno analizira pozicije planeta kako bismo vam doneli najtačnije prognoze za ljubav, karijeru i život uopšte.

🌠 Personalizovana Analiza: Naš tim iskusnih astrologa će pažljivo analizirati vaše rođenje, pozicije planeta i aspekte kako bismo vam pružili jasno razumevanje vaših snaga, talenata i izazova. Pokazaće se pravi put za Vas na kome Vas očekuje ispunjenje u ljubavi i poslu.

🌟 Personalizovani Saveti: Svaki horoskop je prilagođen vašem znaku i vasoj natalnoj karti, pružajući vam uvid u vašu jedinstvenu sudbinu i potrebne korake do uspeha.

❤️ Ljubav i Veze: Da li ste spremni za velike promene u ljubavi? Naš horoskop vam otkriva sve što treba da znate o vašem emotivnom životu.

💼 Posao i Karijera: Kako će se vaša karijera razvijati u narednom periodu? Saznajte koji su najbolji trenuci za donošenje važnih odluka.

🌠 Saveti za Blagostanje: Održavanje balansa između uma, tela i duše je ključ za sreću. Naš horoskop vam pruža korisne smernice za vaše blagostanje.

Ne propustite priliku da otkrijete šta budućnost ima pripremljeno za vas. Prepustite se čarima horoskopa! Posaljite poruku i postavite pitanje astrologu!

U SMS poruci napišite NATAL datum rođenja i pošaljite na 3399

Cena poruke 210 din +pdv

 

Cena 210 dinara +pdv

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.