Opšti uslovi poslovanja

ОПШТИ УСЛОВИ ПОСЛОВАЊА

 

 1. УВОД

 

Молимо Вас да пажљиво прочитате опште услове пословања којима је регулисана употреба сајтa saznajbuducnost.com Прихватањем наших Општих услова пословања кликом на поље „Слажем се“, дајете изричиту и неопозиву сагласност да saznajbuducnost.com употребљавате у складу са правилима која су изнета у наставку. Такође, уколико наставите да користите saznajbuducnost.com без клика на поље „Слажем се“, дајете изричиту и неопозиву сагласност да saznajbuducnost.com употребљавате у складу са правилима која су изнета у наставку.

 

 1. КАРАКТЕР УСЛУГА САЈТА

Ѕaznajbuducnost.com има искључиво забаван карактер и баве се предвиђањем будућности и прорицањем судбине од стране водећих светски признатих астролога. Предвиђање будућности и уверење да је предвиђање будућности могуће је ствар личног убеђења и веровања. Кориштењем наших услуга корисници су сагласни да исте схватају као забавни и необавезни садржај који може да их усмери на одређено понашање, али без намере да им створи осећај да је одређено понашање једино исправно и обавезно. Стога Вас молимо да било који савет, критику, тврдњу или констатацију коју Вам дају наши астролози не схватите буквално, већ као вид разоноде.

 

 1. ОГРАНИЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

Посебно истичемо да наступање одређених догађаја у будућности врло често зависи не само од нас, нашег понашања, знања или вештине, него од случаја или низа непредвидивих догађаја. И из тог разлога, saznajbuducnost.com не може бити одговоран за наступање или ненаступање одређених догађаја у будућности.

Запослени на saznajbuducnost.com су лица која имају стручна знања само из области астрологије (нумерологије или тарота), те они могу да Вам пруже информацију на који начин они виде вашу будућност, али не и како да решите одређени проблем који захтева стручна знања из других области.

Кориштење услуга saznajbuducnost.com није замена за лекарску, правну, финансијску или било коју другу врсту помоћи која захтева стручно знање из неких других области.

Запослени на saznajbuducnost.com се не баве лечењем или другим видом пружања медицинске, нити правне помоћи. Уколико нисте сигурни да ли је за одређено питање потребно да се посаветујете и са стручњаком (лекаром, адвокатом и сл), свакако Вам саветујемо да то учините у најкраћем року, и то без обзира на одговор који сте на исто питање добили путем сајта saznajbuducnost.com. Ово нарочито уколико већ имате констатоване здравствене проблеме, уколико Вам се здравствено стање нагло погоршало, сумњате да имате здравствени проблем који још увек није дијагностификован, планирате да извршите самоубиство, да повредите друге људе или Вам је угрожена правна сигурност, телесни интегритет, живот или здравље од стране других лица или предмета, водите судски, вансудски, управни или други поступак за остваривање ваших права и интереса.

Осим тога, saznajbuducnost.com ће вам у сваком тренутку приказати чињенице на начин како то наши астролози виде, имајући у виду тренутну ситуацију из којих они изводе закључке о садашњим и будућим чињеницама и догађајима, али то не значи да тиме треба безрезервно да се водите, управо из разлога што тачност одговора на Ваше питање може бити условљена бројним факторима на које нико не може да утиче.

Ѕaznajbuducnost.com се у целости одриче и у потпуности ограђује од сваке одговорности за радње корисника употребом или злоупотребом сајта-апликације. Ѕaznajbuducnost.com се ограђује од сваке одговорности за штету која може настати коришћењем сајта ѕaznajbuducnost.com или проистећи из поступака корисника сајта- апликације у вези са датим виђењем будућности које кориснику изнесу астролози сајта ѕaznajbuducnost.com.  

 

 1. ЗАБРАНА ИЗНОШЕЊА ВУЛГАРНОГ САДРЖАЈА И ЗАШТИТА ДРУГИХ КОРИСНИКА САЈТА ЅAZNAJBUDUCNOST.COM

Молимо Вас најљубазније да садржај одговора које добијете од наших запослених схватите као вид забаве и разбибриге, те да, имајући у виду наведено, не износите у порукама било какав вулгаран, увредљив или претећи садржај усмерен ка запосленима на сајту, не покушавате да урадите нешто што би отежало или онемогућило рад сајта, не захтевате личне податке и остале информације о другим лицима за која сматрате да користе наше услуге, те да се у био ком смислу понашате супротно нашој политици приватности (убацити линк ка политици приватности). У супротном, бићемо приморани да Вам онемогућимо даље кориштење наших услуга.

 

 1. ЗАШТИТА ПРАВА ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ

Материјали и информације кориштени на овом сајту, укључујући, али не ограничавајући се на: текстове, графике, фотографије, жигове, илустрације и др, као и сами сајт-апликација, као рачунарски програми, су интелектуална својина заштићена међународним уговорима и законима, и не смију бити кориштена ни на који начин, осим уколико немате посебну дозволу власника сајта за то. Посебно истичемо да аутор има и морална права на ауторским делима, као што су право да му се призна својство аутора, право на назначење имена, право објављивања, право на заштити интегритета дела и право на супростављање недостојном искоришћавању дела.

Садржај сајта ѕaznajbuducnost.com можете да користите само за личну употребу и није дозвољена било каква употреба сајта у комерцијалне сврхе.  

Прихватањем ових Општих услова пословања сте сагласни да нећете ни на који начин вршити снимања аудио и видео разговора са астролозима без посебног и изричитог пристанка. Такође се обавезујете да нећете на било који други начин (мобилним телефоном или другим уређајем) скенирати, копирати, снимати, објављивати, оглашавати или на други начин приказивати другима садржај који добијете писаним путем или транскрипт аудио и видео садржаја који добијете користећи сајт. Уколико Вам буде било дозвољено аудио и видео снимање разговора од стране астролога сајта, оно може бити прекинуто у било које време од стране астролога уколико процени да је то потребно, тј. да је даље снимање несврсисходно. У случају кршења поменутих права интелектуалне својине, сајт задржава право да Вам обрише налог.

Покушај хаковања, неовлашћеног приступа сајту ѕaznajbuducnost.com и лозинкама који се на сајту користе је кривично дело. Сајт ѕaznajbuducnost.com може да Вам ограничи или забрани приступ сајту уколико се процени да је то неопходно из безбедносних разлога.    

 

 1. ПРОМЕНА ВЕРЗИЈА САЈТА И ОБАВЕШТАВАЊЕ КОРИСНИКА

Сајт ѕaznajbuducnost.com задржава право да у складу са потребама корисника мења верзије сајта. Корисници ће путем нотификације на свом налогу добити обавештење о свим променама и адаптацијама верзије сајта.

 

 1. НАЧИН ЊИХОВОГ ПЛАЋАЊА УСЛУГА

Корисник плаћа услуге сајта слањем СМС поруке у складу са ценовником услуга који је јавно доступан на сајту ѕaznajbuducnost.com. Прихватањем услова корисник потпуно слободно бира астролога са којим ће комуницирати, самим тим, и СМС сервис који ће користити.

 

 1. НАДЛЕЖАН СУД И ЈУРИСДИКЦИЈА

За све односе између корисника ѕaznajbuducnost.com и њеног произођача примењиваће се право Републике Србије као меродавно. Све спорове ће уговорне стране покушати решити мирним путем, а, уколико то не буде могуће, уговара се надлежност јурисдикције Републике Србије.  

 

 1. 9. ДЕФИНИЦИЈЕ ПОЈМОВА
 • Садржај: Све што се налази на сајту ѕcom, укључујући садржај који поставља сајт, рекламе и промо материјал трећих страна;
 • Корисник: Лице које користи услуге сајта ѕcom;
 • Сервис: Свака услуга коју пружа сајт ѕcom, а везана је превасходно за основну сврху и намену сајта.

 

 1. СТАРОСНА ОГРАНИЧЕЊА КОРИСНИКА САЈТА-АПЛИКАЦИЈЕ

Особама које су млађе од 18 год. није дозвољено кориштење овог сајта. Прихватањем ових Општих услова пословања потврђујете да испуњавате наведено старосно ограничење.

 

 1. ДОСТУПНОСТ САЈТА

Учинићемо све што можемо да сајт буде доступан 24 сата дневно. Ипак, задржавамо право да онемогућимо приступ целом или делу сајта без претходног обавештења. У случају да дође до блокаде сајта, потрудићемо се да такве техничке сметње отклонимо у што краћем року.

 

 1. РОК ЗА ОДГОВОР НА ЗАХТЕВ КОРИСНИКА

Сајт ѕaznajbuducnost.com је у обавези да Вам одговори на све Ваше питање у року од 48 сати. Имајући у виду да је израда хороскопа знатно комплекснији посао који захтева већу посвећеност нашег стручног тима, рок за његову израду је 30 дана.   

 

 

 

 

 

 

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.