Saznajte svoju budućnost iz natala

 

Saznaj kad tebi sreća dolazi i šta ti donosi naredni period. 

Na osnovu vašeg datuma rođenja, položaja planeta i zvjezda u tom momentu, natalne karte, kao i trenutnih nebeskih aspekata, a u kombinaciji sa otvaranjem magičnog tarota  saznajte šta Vas čeka u kojoj godini života. Jasno se može videti:

Koje godine Vas čeka sudbinska veza.
Koji je idealan partner za vas.
Kad  ćete uploviti u bračnu luku.
Koliko ćete imati djece i kada.
Koliko ćete imati brakova.
Koja je idealna profesija za Vas i gde Vas čeka uspjeh.
Kada ćete se zaposliti, započeti privatan biznis. 
Kada Vas očekuje finansijski rast.
Kada ćete se skućiti, kupiti stan, kuću.
Kada ćete ostvariti porodicu.
Da li Vam je budućnost u zemlji ili inostranstvu.
Pošaljite svoj i partnerov datum rođenja i mogu Vam reći da li je to Vas sudbinski partner i da li je veza moguća, ili pomirenje.

Najbolji astrolozi sve to vide na osnovu Vaše natalne karte i mogu Vam dati, savjete, smernice i prognoze.

u SMS poruci napisi NATAL datum rodjenja i posalji na 141 677

Pozovi
 059 059 058  

(cena pokara je 106,20, cena poziva 53,10 den so DDV)

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.