Futurolog, astrolog i tarot tumač Miloš

Naredni period je pun promena, nosi pozitivnu i dobru enerigju, otvaraju i neki novi aspekti, nove mogućnosti i prilike da nešto promenimo. Bićemo pod  uticajem potpuno drugačijih aspekata, izuzetno povoljnih za rešenje problema, za nove odluke i nova dešavanja. Prema Miloševim rečima, pred nama je period u kome možemo rešiti i one probleme koje smo do sada smatrali nerešivim. On je tu za Vas da se temeljno posveti Vašem natalu i ukaže Vam precizno na smernice za rešenje svega što Vas muči i ukaže na nove prilike i mogućnosti.

Naš čovek koji je astrologiju završio na prestižnom američkom univerzitetu Mercyhurst. Pisao je veliki broj stručnih tekstova na temu psihološkog i astrološkog uticaja kod pomirenja i raskida.

Doktorirao je ljubavnu psihologiju i svoje znanje kombinuje sa astrologijom ne bi li svojim savetima pomogao da se pomirite sa partnerom i poboljšate odnose. Zato je Miloš osoba kojoj veruju i kojoj klijenti smeju da povere svoje probleme znajući da će ih rešiti. Do sada je to i radio sa velikim procentom uspešnosti. Kao doktoru psihologije stručna etika mu nalaže da sve drži u tajnosti.

Miloš, kao uspešan i obrazovan čovek na prestižnom Univerzitetu, rado pomaže i savetuje kada je poslovno polje u pitanju, kako da započnete sopstveni biznis, kako da promenite posao, kada je pravo vreme i koja je delatnost za Vas aspektovana kao najuspešnija.

Pitajte ga šta Vas čeka dalje na poslovnom planu, šta Vas čeka na ljubavnom, kada možete očekivati da se zaposlite, napredujete na poslu, promenite posao, kada će se desiti Vama sudbinska ljubav, da je to trenutna veza, ako jeste kuda to sve dalje vodi. Da li ima šanse da se pomirite sa starim partnerom, vredi li pokušavati i kako to da učinite, a kako da poboljšate odnos sa partnerom.Sve što Vas zanima pitajte Miloša, saznajte svoju sudbinu:

u SMS poruci napisi MILOS datum rodjenja i posalji na 091 810 727

Cjena poruke je 2,34km

 

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.