Ljubavni horoskop

Saznajte šta Vas čeka na polju ljubavi u periodu koji nam sledi. Kretanje planeta je takvo da nam donosei nove početke u ljubavi, nova poznanstva, avanture, ali i sklapanje brakova i proširenje porodice.

Astrolozi će Vam rastumačiti kako da poboljšate stanje na polju ljubavi, kako da prestanete da tapkate u mestu, kako da smanjite svađe,  kako da motivišete partnera da Vam se više posveti, da vašu vezu podignete na viši nivo, ostvarite se u braku i osnujete porodicu.

Oni koji su slobodni sada imaju najbolje aspekte da započnu vezu koja može biti trajna sa velikom tendencijom ka braku. Bitno je da znate kako da startujete i realizujete svoje potencijale.

Kako će se dalje odvijati Vaša veza, brak, najbolji astrolozi savetuju kako da se oduprete uticajima sa strane i uticajima trećih osoba. Pomažu da poboljšate vezu, komunikaciju, da se manje svadjate i da bude kao pre.

Ukoliko se dvoumite oko nastavka nekog odnosa, partnerovih osećanja, vernosti i predispozicija za ostvarenje u braku i porodici – prema Vašim i partnerovim podacima sve se precizno može ustanoviti uporednom analizom.
Radimo precizne uporedne  analize na osnovu kojih možete saznati da li 2 datuma mogu biti u vezi, mogu se pomiriti ili raskinuti. Saznajte da li je Vaša veza sudbinska i da li je to ono pravo. A Ako ste upoznali nekog i ne znate šta da očekujete ili imate simpatiju ovo je odličan način da proverite da li je veza moguća.

U sms poruci napiši LJUBAV svoj datum rodjenja ili 2 datuma rodjenja (svoj i partnerov) za uporednu analizu i pošalji na 141 677 , a mi ćemo ti reći šta možeš očekivati na ljubavnom planu i dati savete za poboljšanje!

 

vo SMS poraka napisi LJUBOV data na raganje i isprati na 141 677

u SMS poruci napisi
LJUBOV datum rodjenja i posalji na 141677

(cena poruke je 106,2 denara, cena poziva 53,10 den)

Javi se astrologu

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.