Saznaj sudbinu reši probleme

Poznato je da promene u svemiru i prirodi snažno utiču na čoveka koji je od njih neodvojiv. Prolećni period, izuzetno bitan kao period buđenja prirode, znači i buđenje novih mogućnosti i prilika za promene kod čoveka, koje treba iskoristiti na pravi način, pa je sada idealno vreme da doneseš neke važne odluke.

Otkad znamo za svet znamo i za astrologiju, koja tumačena od strane kompetentnih astrologa može pomoći da rešite već postojeće probleme, da na nekoj životnoj raskrsnici izaberete pravi put, da Vam ukaže na smetnje koje možete imati prilikom nekog izbora i način na koji ih možete prebroditi i da Vas konačno usmeri ka pravcu koji vodi Vašoj sreći.
Najeminentniji astrolozi koji su dugo bili rezervisani samo za određen krug ljudi, koji su danas uz njihove smernice vrlo uspešni, od sada odgovaraju na sva Vaša pitanja i pomažu da i Vi nađete svoj put do sreće i uspeha. 

Vodeći se željom da od srca pomognu da sredite svoj život, budite spremni da čujete istinu kako o sebi, tako i o ljudima u Vašem okruženju, i savete kako da se sa pogrešnog puta preusmerite na pravi. Proverite da li ste pod uticajima loše energije, ako jeste pomoći će Vam da je se rešite.

Pozovite astrologa, a posle zahvalite što ste uspeli konačno da nađete srodnu dušu, što ste popravili odnos sa partnerom ili porodicom, što ste vratili staru ljubav i povratili strast i emotivnu povezanost.

 S druge strane, ako Vas brine poslovno stanje, nalazite se pred otkazom, ne možete da nađete posao, dvoumite se da li da menjate posao ili Vas zanima u kojoj delatnosti ćete imati najviše uspeha – astrolozi će Vam dati prave smernice.
Ono što je najbitnije, razgovori su anonimni, pa možete bez brige otvoriti dušu i astrolog će na osnovu Vaše jedinstvene astrološke analize otvoreno ukazati na sve što je od krucijalnog značaja za Vaš životni put.

Pozovi 0900 300 0065 Cena poziva za Nemacku je (1.99 Eur/min)

 

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.