Najbolji astrolozi pomažu, horoskop za 2022.


Tim najboljih astrologa Balkana vam gleda šta Vas čeka u NOVOJ godini! Šta je to što su vam zvezde namenile za 2022.

Na osnovu vaše natalne karte i trenutnih nebeskig aspekata reći će vam šta možete da očekujete na ljubavnom i poslovnom planu u narednom periodu.
Sada je vreme za nove radne pobede, nove uspehe i nove početke! Pomoći će vam da rešite probleme, napredujete i ispunite svoj pun potencijal.

Ovo je jedinstvena prilika da možete direktno da pozovete i lično pitate astrologe koje imate priliku često da gledate na televiziji. U našem timu se nalaze poznati astrolozi poput Dušana Veličkovića, Sanje Colje, Ane Rakić, Goce Dragišić, Vlade Vlajića, Miloša Dimitrijevića, Bose Glušice, Igora Pavlukovića  i mnogih drugih. Dakle sam krem de la krem astrologije na našim prostorima.

Otkrivaju kada i kako možete imati uspeha na poslovnom planu, kako da ga iskoristite, gde Vas očekuju šanse, a gde problemi. Šta Vas čeka dalje na poslovnom planu i karijeri, promena posla, novi posao, unapredjenje. Ukoliko imate poslovne i finansijske probleme, ne možete da nađete posao ili želite da promenite posao, posavetujte se sa astrologom kako biste povukli pravi potez koji će Vas voditi napretku.

Šta god da Vas muči, sada je pravo vreme da uspešno rešite probleme uz tačne i precizne astrološke procene i savete. Rade rituale za napredak u poslu, finansijama, ljubavi i za porodicu.

Ovo je period kada su zvezde naklonjene velikim promenama, postizanju sreće i uspeha, pa zašto da te aspekte i ne iskoristite? Svako ima svoju zvezdu vodilju, čije će Vam znake i upute otkriti astrolozi kako biste ostvarili svoju sreću.

Ako su svi oko Vas ostvareni na ljubavnom planu, samo Vama ne ide, to je znak da ste dugo na pogrešnom tragu i treba da promenite pravac. 

Želite da obnovite prekinutu vezu ili imate probleme u vezi, mešanje osoba sa strane, sumnjate u vernost partnera, doslo je do zahladjenja emocija, svađe su sve čeśće i ne vidite izlaz – znajte da postoji rešenje, samo Vam treba pravi putokaz.
Saznajte šta vas čeka dalje na ljubavnom planu, kuda vodi vaša veza ili odnos sa nekom osobom koju ste tek upoznali. Da li veza između 2 datuma moguća, hoće li biti nečeg više. Kada ćete Vi nekog upoznati. 

Proverite da li ste pod uticajem loše energije i  karme, magije ili uroka. Saznajte kako da se rešite toga.
Niste usamljeni u svom problemu ili nedoumici, astrolozi su voljni da Vam pomognu i upute Vas na rešenje i pravi put, uz zagarantovanu anonimnost. Servis dostupan 0-24 časa.

Pozovite 0901126000 3.5 CHF per minute

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.