Ljubavna astrologija

Najbolje prognoze i astro tumačenja za naredni period, koji  nam nosi  jednu novu ljubavnu etapu i energiju.
Ukoliko su Vaša očekivanja u proteklom periodu bila izneverena, nemojte da brinete jer sledi nam puno promena. Aspekti će biti pogodni za nove ljubavi, avanture, pomirenja sa partnerom.

Ako već duže vreme priželjkujete ostvarenje u ljubavi, osećate da ste puni ljubavi, a samo nailazite na pogrešne partnere i Vaš trud uvek bude izneveren, ne dozvolite da Vas to demotiviše jer to ne znači da za Vas nema srodne duše, već da ste sve vreme na pogrešnom putu. 

Najbolji astrolozi Vam mogu otkriti  gde, kada i kako možete upoznati idealnog partnera  i ostvariti vezu sa srodnom dušom. Mogu Vam pomoći da se pomirite sa bivšim partnerom i da vratite u život sebi dragu osobu.
Period koji nam sledi  je idealan upravo za one koji su duže vreme sami jer donosi povoljne aspekte za sudbinsko, neočekivano spajanje srodnih duša.

Ako osećate da se nalazite na nekoj životnoj prekretnici, dvoumite se izmedju dva partnera, niste sigurni da li treba da ostanete u postojećoj vezi ili braku, astrološka i numerološka analiza će ukazati na to da li se radi samo o krizi ili treba da prekinete vezu i zaplovite u neku novu luku.

Dali ste 100% sebe u vezi, ali ne osećate da Vam je uzvraćeno, partner je hladan, svadje su česte i sve Vam izgleda bezizlazno – znajte da nije, već je vreme za promenu u pristupu na koju će jasno ukazati tumačenje astrologa.

Sve ono što loše utiče na Vaš ljubavni život – pojava treće osobe ili ljubomora drugih ljudi, u ovom periodu se najjasnije izražava i ukazuje na koje načine to možete rešiti i osloboditi se svih loših uticaja.

U kakvoj god ljubavnoj situaciji da se nalazite, znajte da našim astrolozima ništa nije tabu-tema, i da će se Vašoj situaciji posvetiti i učiniti sve da u narednom periodu zablistate od ljubavi, jer samo to i zaslužujete. Saznajte šta Vas čeka na ljubavnom planu, pitajte nabolje astrologe.

u SMS poruci napisi LJUBAV datum rodjenja  i posalji na broj 14530nar

u SMS poruci napisi
 LJUBAV i posalji na 14530
(cena poruke je 1,815 eur/sms)

 

Cena je 1,815 eur/sms.

 

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.