Ljubavni horoskop i prognoze

Najbolji astrolozi pomoći će ti da se ostvariš u ljubavi, saznaj šta te čeka ovog leta, jer je leto godisnje doba namenjeno za LJUBAV, avanture, nova poznanstva!

Ljubav – ta večna potreba i pokretač čovekov, tako često komplikovana i problematična, ali uz tačne savete i prognoze ovo leto može ti doneti baš ono što priželjkuješ, novo poznanstvo koje će izrasti u vezu, ili da Vaša veza procveta i okrene se u smeru u kojem želite. Mi smo tu da Vam otkrijemo male signale koje nam šalju zvezde. Otkrićemo Vam kada, kako i gde Vas čekaju prilike, ali i to gde se kriju potencijalne prepreke ka Vašoj sreći. Ne samo na polju ljubavi, nego i u karijeri i poslovnom planu.

  Sada je idealno vreme za ispravne odluke, pri kojima ti najeminentniji astrolozi mogu pomoći! Za svakog na svetu postoji srodna duša, a trenutno su aspekti takvi da upravo donose početak onima koji su duže vreme sami.
Pomažemo da se oduprete uticajima treće osobe koja se meša u odnos i kvari ga, otkrivamo ko je to protiv Vaše sreće. Mnogi se i u postojećim vezama osećaju usamljeno, što može značiti da je vreme za kraj ili za radikalne promene u pristupu vezi na koje će ti astrolozi ukazati.
Došlo je do prekida sa osobom koju još uvek voliš – saznaj da li su osećanja obostrana, kakve su šanse za pomirenje i kako da opet stupite u kontakt.
Primećuješ da je partner sve više odsutan, ne javlja se, svadje su češće, a ti ne znaš kako da se postaviš, koji korak da preduzmeš da te opet zavoli, mi smo tu da te posavetujemo i pomognemo u prevazilaženju krize.
Voliš zauzetu osobu ili si u tajnoj vezi – saznaj kuda vodi taj odnos, šta možeš očekivati i uraditi da budeš jedini izbor.

u SMS poruci napisi LJUBAV datum rodjenja i posalji na 3020

u SMS poruci napisi
LJUBAV datum rodjenja i posalji na 3020

ili POZOVI 0901 850 854

(cena poruke je 180 dinara plus pdv, a poziva 100 dinara min plus pdv)

cena poruke je 180 din plus pdv, poziva 100 din min plus pdvom

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.