Tarot tumač Ljilja u kartama čita sudbinu i  pravi horoskop i prognoze za 2021.

Godina se završila, bila je kakva je bila – to ne možemo da promenimo, ali `ajmo sad da postavimo dobre temelje za ovu: da donesemo prave odluke, da izbegnemo loše posledice. Šta je to što Vam nosi 2021. godina?

Saznaj kad tebi sreća dolazi i šta ti donosi 2021. godina. Kakvi Vas aspekti očekuju ove godine, za šta Vam se otvaraju šanse? Hoće li se ova situacija smiriti i poboljšati?

Na osnovu vašeg datuma rođenja i trenutnih nebeskih aspekata u kombinaciji sa otvaranjem magičnog tarota dopunjujemo svoje prirodne vizije i dajemo precizne prognoze.

Radimo prognoze i uporedne horoskope, slaganje sa partnerom, da li opstaje vaš brak, veza, bračni ili vanbračni odnos, da li se vredi još boriti ili odustati od svega; savetujemo vezano za probleme u emotivnim vezama i oko pomirenja. Saznajte da li i dalje misli na Vas i da li i Vaš partner gaji neke emocije i ima li šanse za pomirenje.
Saznaj konkretno kada ćeš sresti ljubav svog života, kad će se pojaviti tvoja srodna duša, kada ćeš se udati, imate li zajedničku budućnost, da li se neko i ko meša u vašu ljubav i kako to da izbegnete i poboljšate odnose sa voljenom osobom.

Šta Vam ova godina nosi na poslovnom planu, prethodna je za zaborav, a šta Vam nosi nova, kako će se stvari dalje odvijati, sledi li Vam napredak na poslovnom planu i normalizacija? Da li Vam se u 2021. godini otvaraju nove poslovne prilike i šanse.

u SMS poruci napiši HOROSKOP datum rođenja  i pošalji na broj 091 810 727

Cena poruke je 2,34 km

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.