Ljubavni horoskop, tarot i saveti

Raspored i kretanje planeta na nebu je trenutno takvo da  nam naredni period  nosi sa sobom avanture, nove ljubavi,  nove veze, poznanstva, vraćanje starih partnera, uzbudjenja, dobre aspekte i promene.

 Saznajte šta Vas čeka na polju ljubavi i kakav je Vaš horoskop. Najbolji astrolozi gledaju i odgovaraju na Vaša pitanja, pomažu i savetuju kako da se pomirite sa bivšim partnerom,  da ga/je vratite, kako da stupite u vezu sa osobom koju simpatišete. 

 Period koji nam sledi jeste onaj   koji smo željno iščekivali, jer nam nakon dugo vremena donosi velike astrološke promene na emotivnom planu!

Astrolozi će Vam pomoći da poboljšate stanje na polju ljubavi,  da prestanete da tapkate u mestu,  da smanjite svađe i uticaje  i mešanje osoba sa strane ,  da motivišete partnera da Vam se više posveti, poboljšate komunikaciju i  da vašu vezu podignete na viši nivo, ostvarite se u braku i osnujete porodicu.

Oni koji su slobodni sada imaju najbolje aspekte da započnu vezu koja može biti trajna sa velikom tendencijom ka braku. Bitno je da znate kako da startujete i realizujete svoje potencijale.

Radimo precizne uporedne analize na osnovu kojih možete saznati da li 2 datuma mogu biti u vezi, mogu se pomiriti ili raskinuti. Saznajte da li je Vaša veza sudbinska i da li je to ono pravo. A Ako ste upoznali nekog i ne znate šta da očekujete ili imate simpatiju ovo je odličan način da proverite da li je veza moguća.

U sms poruci napiši LJUBAV datum rodjenja i pošalji na 4422, 

u SMS poruci napisi
LJUBAV datum rodjenja i posalji na 4422
(cena poruke je 195 dinara plus pdv)

cena poruke je 195 din plus pdv,

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.