Poznati astrolog ponovo u Srbiji

Lazar Novaković je jedan od naših najboljih astrologa. Krasi ga više od 30 godina iskustva u astrologiji i pomaganju ljudima.

Svoje obrazovanje je stekao u inostranstvu u Engleskoj i Americi, a dopunjivao ga je svakodnevnim radom sa ljudima, a to tome svedoči činjenica da ima više hiljada zadovoljnih klijenata. Osim sto je diplomirao astrologiju, Lazar je diplomirani  ekonomista.

Pisao je veliki broj  naučnih radova i knjiga, od kojih su mnoge prevođenje i na engleski, nemački i francuski jezik. Rado je viđen gost u mnogim emisijama i osoba koja se pita za mišljenje i savet. Poslednjih 25 godina je proveo u Americi, gde je veoma poznat i stalan u TV emisijama, a sada je tu da pomogne i nama.

Veoma je stručan i poslovan čovek, kako on kaže voli da se posveti ljudima i da im zaista reši problem, zato nas je zamolio da mu se javljaju oni  kojima je zaista potrebna pomoć. 

Lazar za Vas pravi prognoze za  naredni period i odgovara na Vaša pitanja.  Otvara Vašu natalnu kartu  i njenom analizom precizno Vam može ukazati na potencijalne prilike i mogućnosti, kao i eventualne probleme koje na vreme možete izbeći.

Kao veoma uspešan biznismen Lazar je idealna osoba sa kojom možete da se posavetujete vezano za posao i karijeru. Kako on sam kaže on pola svog uspeha pripisuje tome što je slušao zvezde, a druga polovina su trud i rad. Stoga ako ste voljni da se trudite Lazar Vam može preneti šta Vam zvezde govore i dati smernice za uspeh.
Saznajte u kom smeru će ići Vaša karijera, koja je idealna profesija ili posao za Vas, gde Vam se kriju poslovni uspesi, kada ćete se zaposliti ili pokrenuti svoj biznis.

Naravno, kao čovek sa više od 30 godina iskustva Lazar je savršen sagovornik vezano i za ljubavne probleme. Od kako je ostao bez žene on se trudi da drugima donese sreću.

Saznajte šta je to što Vas čeka na ljubavnom planu i kako da popravite odnose sa partnerom, izbegnete mešanje osoba sa strane,  kako da se pomirite sa partnerom, vratite ljubav.
 Kada ćete upoznati osobu o kojoj maštate, koji je vaš sudbinski partner. Da li to novo poznanstvo može izrasti u nešto više, da li i on/ona oseća nešto prema Vama, misli li na Vas.

Za sve što Vas zanima Lazar je tu za Vas!

Ako želite da postavite Lazaru pitanje:

u SMS poruci napišite LAZAR datum rođenja i pošaljite na 5353

Cena poruke 180 din plus pdv

cena poruke 180 din plus pdv

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.