Šta vas čeka ovog leta

Neke veze prosto cvetaju, partneri nemaju svađa i nesuglasica, a ukoliko i dođe do teskih situacija lako ih prolaze i iz njih izlaze samo jači.
Dok su neke veze  pune multiglupih okolnosti, svađa, nesuglasica, neverstava, mešanja osoba sa strane i slično.

Pitate se šta je caka, kako nekom može da ide sjajno, a nekome ni u najboljim uslovima ne može da bude lepo u vezi.

Odgovor je prost, reč je o karmičkim i sudbinskim vezama, ljubavnoj povezanosti između 2 datuma rođenja.

Najbolji astrolozi na osnovu Vašeg datuma rođenja i partnerovog rade analizu koliko ste povezani, koliko su vaši datumi rođenja kompatibilni, da li je trenutni partner onaj pravi za Vas, da li je vaša veza karmička i jeste li sudbinski partneri.

Takođe mogu videti ukoliko ste sami kada ćete Vi upoznati osobu za ozbiljnu vezu, da li je to možda neko koga već znate ili ste ga tek upoznali, ili možda je to trenutna simpatija,

Mnogima se desilo da godinama gube vreme sa pogrešnim osobama, a nekima da su godinama sami i bez pravog partnera. Proverite, najbolji astrolozi sve to vide na osnovu Vaše natalne karte.

Pomoći će Vam da rešite dileme i dati smernice u kom pravcu treba da idete na ljubavnom planu.

Za uporednu analizu:

u SMS poruci napisi ANALIZA datum rodjenja i posalji na 4422

u SMS poruci napisi ANALIZA datum rodjenja i posalji na 4422
(cena poruke 180 din plus pdv)
ili 
POZOVI 0901 850 854 (cena 120 din/min sa pdv) 

cena poruke 180 din plus pdv, cena poziva 120 din min sa pdvom

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.