Jovana Joka Milekić odgovara

Poznati astrolog odgovara na Vaša pitanja, tumači Vam natalnu kartu i pravi horoskop i prognoze za naredni period. Saznajte kako Vas vide zvezde i šta Vas čeka. Kakav će uticaj imati na Vas trenutna situacija i šta su Vam zvezde namenile.

Astrologijom je počela da se bavi u svojoj četrnaestoj godini, upoznavši se najpre sa literaturom, i autorima poput  Mileta Dupora, Gorana Milekića, Aleksandra Imširagića, Peđe Petkovića, Zlatka Zlatkovića, a znanje usavršila na univezitetu i u saradnji sa Sanjom Coljom.

Omiljena tema u Astrologiji joj  je Astrologija odnosa. Njene prognoze o domaćim i stranim estradnim parovima su poznate široj javnosti i pokazale su se kao veoma tačne. 

Ona je idealan sagovornik, ne samo kao astrolog nego kao i prijatelj na temu ljubavnih odnosa sa partnerom. Može Vam pomoći da bolje razumete partnera, popravite odnos, manje se svađate, pojačate plamen ljubavi i vratite staru ljubav.

Uporednom analizom vaša dva horoskopa  može zaključiti kuda vodi vaš odnos, kakva vam je budućnost, jel to ono pravo  i da li priča ima ’’happy end’’.

U našem natalnom horoskopu možemo jasno opisati bračnog partnera ili vezu koja nam dolazi u život. Možemo saznati kako ta osoba izgleda, čime se bavi, kakvo joj je poreklo, status, opisno možemo reći i nešto o imenu osobe. Da li nam dolazi slobodan ili zauzet partner, kako dolazi do poznanstva i u kom periodu.

Ukoliko želite da saznate ko je vaš budući suprug/supruga ili možda da proverite da li je to osoba sa kojom ste trenutno. Ukoliko ste sami, do kada će to trajati?

Jovana vam može dati odgovore na ta, kao i na mnoga druga pitanja vezana za ljubav, posao, karijeru, porodicu. Pošaljite joj pitanje i dobićete detaljnu analizu.

u SMS poruci napišite JOVANA datum rođenja i pošaljite na 6677

u SMS poruci napisi
JOVANA datum rodjenja i posalji na 6677
(cena poruke je 210 din plus pdv)

(cena poruke je 210 din plus pdv)

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.