Tarot tumač i numerolog Goca Dragišić

Goca za Vas pravi tumačenja, prognoze i analize za naredni period!
Saznajte šta Vas očekuje i šta su Vam zvezde pripremile za budućnost.

Svojim astrološkim, numerološkim i tarot tumačenjima i predviđanjima Goca se istakla među mnogobrojnim kolegama, pa je često pozivana u TV emisije kako bi razjasnila određena događanja i dala analizu i savete značajnim ličnostima naše zemlje.

 Tu je za Vas da analizirajući Vaš datum rođenja protumači Vaš životni put, predispozicije koje imate na svojim životnim poljima, da Vam ukaže na eventualne propuste i mogućnosti ispravljanja, da Vam ukaže na predstojeće prilike ili probleme i da Vam da savete kako da sa  ostvarite svoj apsolutni potencijal.

Period koji nam sledi  sa sobom donosi i neke povoljnije aspekte za početke, uspehe i ljubavna ostvarenja, pa je sada pravo vreme da se konsultujete sa astrološkim stručnjakom kako biste doneli odluke kojima ćete i kasnije biti zadovoljni.
Ako ste duže vreme nezadovoljni, a ne znate kako da izađete iz loše faze života i mislite da je to Vaša sudbina znajte da nije, već ste samo na pogrešnom putu, a rešenje uvek postoji, samo Vam treba stručno lice koje će Vam ukazati na greške i posavetovati Vas kako da promenite pristup i poboljšate kvalitet Vašeg života.

Goca gleda šta Vas dalje čeka na ljubavnom planu i u odnosu sa partnerom. Savetuje kako da poboljšate odnos, kumunikaciju. Može Vam pomoći da se pomirite sa bivšim partnerom ili da stupite u vezu sa osobom koju simpatišete.

Saznajte šta Vas čeka na poslovnom planu, u kom smeru će dalje ići Vaša karijera. Da li Vam sledi novi posao, promena posla, unapredjenje, otkaz, degradacija. Saznajte na vreme kako biste znali da iskoristite šanse ili izbegnete neke loše posledice. 

Da stupis u kontakt:
u SMS poruci napisi GOCA datum rodjenja i posalji na 14530

 

u SMS poruci napisi
 GOCA i posalji na 14530
(cena poruke je 3.63 eur/sms)

Cena je 3.63 eur/sms.

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.