GOCA ODGOVARA NA SVA PITANJA VEZANA ZA VAŠU BUDUĆNOST!

Goca je najbolji tarot majstor na našim prostorima!
Uz njenu pomoć, a na osnovu Vašeg datuma rođenja, možete saznati kakva Vas dešavanja očekuju i koliko su Vam povoljni aspekti na poslovnom, porodičnom ili ljubavnom planu. Upravo ovaj period numerološki je idealan za novi početak, novu ljubav, obnovu veze, zaposlenje… Saznajte na vreme šta nosi Vama.
Brzo i lako možete izbeći rasprave,svađe,loše momente kroz život,poboljšati komunikaciju sa bliskim osobama, saznati koja i kakva je Vaša sudbinska veza, šta Vas dalje očekuje na ljubavnom planu, vredi li se boriti, pokušati ponovo, kada možete da upoznate svog istinskog partenra, koji period je povoljan za posao ,a koji za polje novca, ljubavi, prodaje ili kupovine, pomoći će Vam da učinite prave korake! Kakvu energiju Vam nose predstojeći dani?
Ona je prijatan sagovornik i osoba od poverenja koja svima koji joj se obrate pomaže uz strogu diskreciju. Možete joj poveriti svaku tajnu ili dilemu koja Vas muči i ona će na najbolji način pokušati da Vam pomogne i reši Vašu lošu situaciju.
Dočekajte naredni period spremni i puni samopouzdanja znajući unapred gde i kada treba da preduzmete prave korake. Izbegnite loše aspekte i odluke uz magični svet brojeva i tarot karata koje samo za Vas otvara i analizira.

u SMS poruci napisi GOCA datum rodjenja i posalji
091 810 727

u SMS poruci napisi GOCA datum rodjenja i posalji 091 810 727 
(cjena poruke je 2,34 km)

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.