Saznajte šta Vas čeka u narednom periodu

Vladimir Vlajić pravi za Vas horoskope, natalnu kartu  i odgovara na pitanja. Saznajte šta su Vam zvezde namenile za naredni period i šta Vas očekuje.

Jedan od retkih koji zna veoma uspešno da kombinuje astrologiju i egipatski, kineski i tibetski tarot za koje se zna da su najprecizniji i najtačniji. Kroz svoj rad i iskustvo sa različitim klijentima iz celog sveta, došao je do samih zvezda.

Poznat je po svojim najtačnijim predvidjanjima i najdetaljnijim analizama.

Učiniće da osetite čari astrologije, numerologije i tarota i da saznate šta vas čeka u narednom periodu i i šta  vam sledi. Koristeći ove drevne veštine, a u kombinaciji sa drugim svojim znanjima iz astrologije i numerologije može Vam jasno reći šta Vas čeka dalje.

 Šta Vam to nosi predstojeći period, da li su to novi poslovni uspesi, ostvarenje u karijeri, napredak. Odgovorice na Vaša pitanja vezana za ljubav, izbor partnera, potencijalnu vezu, pomirenje, raskid.

Dnevni, nedeljni, mesečni ili godošnji horoskop Vladimira Vlajića će vam pomoći da maksimalno iskoristite dobre aspekte. Možete mu slobodno postaviti konkretno pitanje bez ustručavanja i on će detaljno analizirati Vaše predispozicije i dati Vam savete kako da se najbolje postavite u odredjenim situacijama.

Najtačnije prognoze ljubavnih ili poslovnih odnosa kroz astrologiju i magične tarot karte. Maksimalno iskoristite prilike koje su pred vama.

Astrolog i tumač tarota, Vladimir Vlajić, daće Vam najtačniju analizu nekog ljubavnog ili poslovnog odnosa koji vam ne da mira.

Da mu postavite pitanje: 

u SMS poruci napišite VLADA i pošaljite na 3020

Cena poruke je 210 din plus pdv.

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.