Bosiljka Glušica- ASTROBOSS 

Poznati astrolog odgovara na Vaša pitanja, pravi prognoze i gleda šta vas čeka u narednom periodu.
Bosa je jedna od najmlađih i najperspektivnihih astrologa u Srbiji, a veoma poznata i rado viđen gost mnogih TV emisija. 
Ona je diplomirani astrolog natalne, horarne i karmičke astrologije i za astrološku prognostiku. Tačnošću svojih predviđanja je više puta iznenadila javnost uživo na televiziji.

Pored astrologije Bosa se od svoje 17. godine bavi i tumačenjem tarot karata i veoma uspešno je ovladala tim drevnim veštinama gledanja. Njena specijalnost su Sudbinske karte, Madam Lenormand karte, Orakl karte i 6 vrsta tarota, među kojima i Egipatski, Kineski i Tibetski!

Bosa je specijalista za ljubavna pitanja i uporedne analize. Koristi specijalne metode koje sa velikom preciznošću ocrtavaju buduće događaje i mogu videti da li su dva datuma sudbinski i karmički povezana i da li su jedno za drugo.  

” Zvezde ukazuju, ali ne obavezuju, Vaše je da saznate pravu budućnost.”

” Smatram da Nam Univerzum uvek nešto pruža.”

Sve svoje klijente gleda kao prijatelje i želi da pomogne.

 Veoma je direktna, iskrena i kaže to što vidi u kartama. A karte u kombinaciji sa astrologijom vide mnogo.

 Stoga je možete pitati šta Vas čeka dalje u ljubavi, kuda vodi Vaš odnos sa Vama dragom osobom, da li je veza sudbinska i koliko ste povezani. Savetuje Vas kako da se postavite u vezi, šta treba da radite da poboljšate komunikaciju, smanjite svađe i mešanje osoba sa strane. 

Otkriće Vam da li u narednom periodu možete očekivati neko novo poznansvo, šta iz toga da očekujete i šta da radite da do njega dođe. Da li je veza sa nekom osobom koja Vam se možda svidja moguća. Da li se i Vi sviđate toj osobi. Kako da se smuvate, koji je pravi korak. 
Savetuje kako da se pomirite sa bivšim partnerom, da li je to moguće, hoće li se javiti, misli li na Vas, jeste li mu jedini. 
Kako Vas karte vide u narednom periodu, šta Vam zvezde poručuju za polje posla i karijere. Hoćeš li poloziti ispit, kakvi su ti aspekti za novi posao, promenu posla, unapređenje, pitajte Bosu.

u SMS poruci napišite ASTROBOSS datum rođenja i pošaljite na 3020

u SMS poruci napiši
ASTROBOSS datum rođenja i pošalji na 3020
(cena poruke je 180 dinara plus pdv, cena poziva 100 din plus pdv po minutu)

 

cena poruke je 180 din plus pdv, cena poziva je 100 din plus pdv min

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.