Horoskop i prognoze

Ana Rakić Ðuričić – diplomirani psiholog i profesionalni astrolog gleda i pravi prognoze za naredni period! Ona je prvi KVALIFIKOVANI ASTRO – PSIHOLOG u Srbiji. I, za sada – JEDINI!
Astrologijom i psihologijom uspešno se bavi već 28 godina i autor je jedinstvene knjige “Enciklopedija ljubavne astrologije”. Knjiga je doživela veliki uspeh jer je njena specijalnost  ljubavna astrologija i partnerski odnosi.

Ana radi prognoze i uporedne horoskope, slaganje sa partnerom, da li opstaje nečiji brak, veza, bračni ili vanbračni odnos, da li se vredi još boriti ili odustati od svega, savetuje vezano za probleme u emotivnim vezama i oko pomirenja.
Vaš uporedni horoskop sa voljenom osobom vam može rešiti sve dileme i jasno vam otkriti da li je osoba sa kojom ste u vezi iskrena prema vama, da li je vaša ljubav prava i kuda vaša veza vodi.

Saznaj konkretno kada ćeš sresti ljubav svog života, kad će se pojaviti tvoja srodna duša, kada ćeš se udati, imate li zajedničku budućnost, da li se i ko se meša u vašu ljubav i kako to da izbegnete i poboljšate odnose sa voljenom osobom. Da li si u sudbinskoj vezi, čemu možeš da se nadaš? Saznaj sve što te zanima o vama dvoma.

Sta Vam nosi naredni period na poslovnom planu, sledi li Vam napredak? Koji je idealni posao za Vas, kad cete se zaposliti ili dobiti unapredjenje, promeniti posao. Koja je idealna profesija za Vas, na kom polju cete postići najveci uspeh ili materijalni dobitak, i ostvariti se.

Da stupite u kontakt sa Anom:

u SMS poruci napisi ANA svoj datum rodjenja i posalji
broj 3020

u SMS poruci napisi ANA datum rodjenja i posalji 3020 (cena 195 din plus pdv)

(Cena poruke 195 din plus pdv, poziv 120din/min sa pdvom)

Zvanjem ili slanjem poruke korisnik pokazuje da je procitao i prihavtio uslove poslovanja.


Gledanje sudbine preko komercijalne linije. Cene usluga:

Serbia 0906 800 808 end-user price 180RSD/min, a SMS-a na broj 3399 je 183,6RSD/poruka

Switzerland 0901 126 000 end-user price 3.50Chf/min

Austria 0930 780 560 end-user price 2.16Eur/min

Germany 0900 300 0065 end-user price 1.99Eur/min

Macedonia 059 059 058 end-user price 53.10Den/min

Croatia 064 602 066 end-user price Fix. 6.99 KN/min; mob. 8.10KN/min


*UKOLIKO IMATE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA NE OCEKUJTE RESENJE, OBRATITE SE LEKARU U oglasima koristimo slike koje su simbolicne, ilustracije u svrhe marketinga, na poruke odgovaraju operateri. Nasi razgovori i poruke nude meditaciju, savete licne prirode, spiritualne seanse. Ovo je zakonom odobren servis, iza ovoga stoji firma koja je prijavljena i placa mesecno PDV i porez drzavi. Postoji sifra delatnosti, dakle drzava je odobrila delatnost i nista nije nezakonito, to sto imate predrasuda to je Vasa privatna stvar.

Uslovi poslovanja

Gleadanje u buducnost nije dokazana struka. To sto smo pomogli mnogima ne znaci da mozemo svakom 100% sve da pogodimo, zato sto svaka individua ima posebnu percepciju desavanja i zato sto je buducnost relativna stvar. Svaka osoba koja poziva je obavestena o ceni poziva. Mi ga ne prisiljavamo ni na sta i zove na sopstvenu odgovornost. Zato ukoliko niste skroz sigurni nemojte da zovete. Gledanje buducnosti i nase seanse su spiritualno ezotericno podrucje. Mi mozemo da pomognemo ljudima, ali ne garantujemo da mozemo svakom sa jednakim uspehom. Ako sumnjate u nase sposobnosti ili niste sigurni, onda je najbolje da ne zovete. To ne govorimo zato sto mi mislimo da ne mozemo da pomognemo, vec zato sto zelimo i sve radimo po zakonu. Nikoga nemojte terati na poziv, za to se morate sami odluciti. Ne morate se odluciti za nasu pomoc, jer nije naucno dokazana i mi ne mozemo da garantujemo da ce sve se desiti kao u nasim pricama.Ukoliko dodje do moguceg nezadovoljstva mi ne vracamo novac nakon poziva, stoga opet naglasavamo nemojte da zovete ako niste sigurni. Za nase seanse koristimo materijal koji je neobnovljiv(svece,biljke,cvece, spiritualna ulja, itd...), i ne mozemo koristiti za drugu seansu. Zbog toga nismo u mogucnosti da vratimo novac. Slika je samo opisnog karaktera i sluzi kao ilustracija za svrhe marketinga, na liniji su operateri.